Menu
EUR

Wasserij voor jachtzeilen, dektenten en bootkappen

Bootkap schoonmaken

Het reinigen van uw bootkap of dektent is een essentieel onderdeel van het onderhoud ervan. Bij Vreeken Zeilmakerij begrijpen we het belang van een grondige reiniging en bieden we professionele reinigingsdiensten aan voor dektenten, bootkappen en jachtzeilen. Er zijn verschillende aspecten aan het schoonmaken van de bootkap die u kunnen helpen uw bootkap weer in onberispelijke staat te brengen.

Inspectie en voorbereiding

Bij Veeken begint het reinigingsproces met een zorgvuldige inspectie van uw bootkap of dektent. Wij beoordelen de staat van de doek en controleren op eventuele beschadigingen, slecht stiksel of verkleuringen. Indien nodig worden vóór het reinigingsproces kleine reparaties uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de bootkap in optimale staat verkeert.

Professionele reinigingsmethoden

Vreeken maakt gebruik van professionele zeilwasserijen zoals MT wasserij en Zonklaar, die zorgvuldig omgaan met uw bootkap of dektent. Hun expertise ligt in het effectief verwijderen van vuil, vlekken, schimmels en andere verontreinigingen die zich op de bootkap kunnen ophopen. Met een zorgvuldige behandeling en oog voor detail maken zij uw bootkap grondig schoon. In een aparte behandeling wordt het doek weer geïmpregneerd, zodat het weer voor lange tijd waterdicht en vuilafstotend is. De wasserij past de reinigingsmethoden en producten aan op het materiaal. Of het nu gaat om canvas, vinyl of acryl, zij zorgen ervoor dat het reinigingsproces veilig is en geen schade toebrengt aan de materialen van de bootkap. U kunt erop vertrouwen dat uw bootkap in goede handen is.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €80,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!