Menu
EUR
Handige gids voor de perfecte maat sierkussen

Handige gids voor de perfecte maat sierkussen

Door: Velits Outdoor Reacties: 0

Het vinden van het ideale sierkussen kan een wereld van verschil maken, zowel qua comfort als uitstraling van je ruimte. Velits Outdoor  maakt kussens in veel kleuren en maten, ook gepersonaliseerd. 

Ontdek hier onze handige gids om de perfecte maat te selecteren:

Sierkussen langwerpig  hoesmaat 40x60cm

Ontdek onze meest geliefde maat buitenkussen, ideaal voor het toevoegen van een gezellige touch aan elke hoek van je terras of balkon. Met afmetingen van gevuld ca. 35x55cm biedt dit kussen niet alleen een knus gevoel, maar ook optimale ondersteuning voor ontspannen momenten buiten. Door te combineren creëer je tevens je eigen stijl op je terras, boot, camper of caravan. 

Sierkussen langwerpig | hoesmaat 30x50cm

Dit buitenkussen met levendige kleuren brengt leven in elke buitenruimte. De compact hoesmaat van  30x50cm. maakt dit sierkussen bijzonder geschikt voor kleurrijke accenten en past door de maat vrijwel overal. Het kussen heeft gevuld een afmeting van ca. 25x45cm., voor een perfecte balans tussen comfort en stijl.

Sierkussen vierkant | hoesmaat 50x50cm

Voeg een vleugje klasse toe aan je buitenruimte met ons vierkante buiten sierkussen, met een hoesmaat van 50x50cm. Dit tijdloze en klassieke kussen geeft een stijlvolle touch aan je terras, balkon, boot of op de camping. Het kussen is gevuld ca. 45x45cm groot. Voor een comfortabele en elegante uitstraling.

Sierkussen vierkant | hoesmaat 60x60cm

Ervaar weelderig comfort met ons vierkante buitenkussen, ontworpen met royale afmetingen van 60x60cm. Ideaal voor lounges en zonnedekken, biedt dit kussen extra comfort in elke buitenruimte. Gevuld is de afmeting ca. 55x55cm. Voor een perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid.

 

Welke maat je ook kiest, elk kussen is zorgvuldig ontworpen om zowel stijl als comfort te bieden. Of je nu een knusse toevoeging aan je bank zoekt of een opvallende accentkleur wilt toevoegen, bij ons vind je de perfecte maat voor jouw behoeften.

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment en geef jouw ruimte de perfecte finishing touch met onze hoogwaardige kussens. 

Tags

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste de aanbiedingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €80,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!