ARC Marine

Onderzetter IJsselmeer 1810
€11,95
6 maritieme onderzetters met afbeeldingen van de 1810 hydrografische kaart IJsselmeer. Ideaal aan boord, maar ook leuk te gebruiken voor thuis op terras. Er zijn ook bijpassende servetten verkrijgbaar.
Deurmat Compass droogloop
Artikelcode 5950
€53,50
Nautische droogloop mat gemaakt van duurzaam materiaal. Ideaal voor de boot, maar ook op thuis en outdoor. De mat is waterafstotend, UV bestendig en bestendig tegen vlekken. Voorkomt in weer en wind glijpartijen aan boord te voorkomen. Gemakkelijk te rein
Servethouder teak
Artikelcode 3721
€22,50
Prachtige servethouder van teak. Mooie nautische accessoire om bijvoorbeeld de maritieme servetten 1800 in te presenteren; op de boot of op een nautisch getint etentje of feestje. De bijpassende nautische servetten zijn ook verkrijgbaar.
ARC Marine
Servethouder teak
€22,50
Nautische servetten 1800 serie
Artikelcode 4353
€3,99
Mooie nautische servetten met een print van de Hydrografische kaart. Leuk voor aan boord of een feestje met een maritiem tintje. 20 stuks in een verpakking. Er zijn ook bijpassende servethouders in teak verkrijgbaar.
ARC Marine

ARC Marine is een vooraanstaande leveranciers in teakhouten scheepsbenodigdheden, scheepsverlichting, regisseursstoelen en watersportaccessoires. ARC staat voor producten met een  hoge kwaliteit, duurzaam en een luxe uitstraling.