VEILIGHEID

Neopreen polsband noodkoord
Artikelcode 300017553
€4,99
Een sterke, met neopreen bekleedde polsafdichting met veiligheids-D-ring om het dodemanskoord van uw boot aan te bevestigen. Verstelbaar.
reddingsvest Vivo roeivest
Artikelcode 14224
€99,95
Zeer licht gewicht reddingsvest dat heel veel bewegingsvrijheid geeft. Het is daardoor vooral voor roeiers, kajakkers en kanoërs heel erg geschikt. Het vest wordt handbediend opgeblazen door aan een koord te trekken en zal daardoor niet onbedoeld opblazen
Zwemvest Pro Racer zij-rits zwart
Artikelcode 4916-BLK01-L
€79,95
Pro Racer zwemvest is ontworpen om volledige bewegingsvrijheid mogelijk te maken en is volledig instelbaar voor een ​​goede pasvorm. Lichtgewicht met een minimale omvang en een zijrits voor een zo groot mogelijk comfort.
Zwemvest Pro Racer rits zwart
Artikelcode 4917-BLK01-L
€79,95
Het Front Zip zwemvest is ontwikkeld met minimale omvang en maximaal comfort in het achterhoofd. Gevormd om volledige bewegingsvrijheid toe te staan ​​en volledig instelbaar om een ​​nauwsluitende gestroomlijnde pasvorm mogelijk te maken.
Bootspiegel Suction Cup
Artikelcode 420709001
€44,99
Deze volledig instelbare spiegel blijft op zijn plaats zitten zonder gaten te boren of zelfs maar enig gereedschap te gebruiken! Het hecht eenvoudig aan elk schoon, niet-poreus oppervlak; bijv. dashboard, console of voorruit. Absoluut krasvrij!
Misthoorn chroom
€29,99
Onmisbaar aan boord als waarschuwingssignaal bij dreiging van aanvaringen of als attentiesignaal bij bruggen. Afmeting: L 33,5 cm./ dia. 9 cm.
Flyer gifts
Misthoorn chroom
€29,99
Zwemvest Pro Racer rits rood
Artikelcode 4917-RED14-L
€79,95
Dit zwemvest heeft een minimale omvang en geeft maximaal comfort. Ga voor volledige bewegingsvrijheid en een volledig instelbare pasvorm. Het resultaat is een ​​nauwsluitende gestroomlijnde pasvorm.
misthoorn koper
Artikelcode C-2130
€24,95
Onmisbaar aan boord als waarschuwingssignaal bij dreiging van aanvaringen of als attentiesignaal bij bruggen.
Flyer gifts
misthoorn koper
€24,95
Zwemvest Compressor neopreen
Artikelcode 4914-BLK01-L
€99,95
Het Compressor-vest is gestroomlijnd en heeft een laag volume en is speciaal ontworpen om de drager optimale bewegingsvrijheid te geven. Het elastische neopreen vormt zich naar het lichaam voor een nauwsluitende pasvorm. Op het gebied van veiligheid is he
Zwemvest Race Syncro zwart
Artikelcode RS18-BLK01-M/L
€99,95
Gill Race Synchro zwemvest heeft een aansluitende pasvorm voor maximaal comfort. Een slijtvaste buitenstof is gecombineerd met slim ontworpen zachte schuimstofpanelen voor optimale bewegingsvrijheid.
Toegevoegde reflecterende panelen helpen om het zicht
Megafoon koper
Artikelcode C-2141
€69,95
Prachtige megafoon of roeptoeter. Uitgevoerd in koper en 30 cm. lang. Deze megafoon versterkt uw geluid waardoor u zonder microfoon prima verstaanbaar bent. Veel gebruikt bij de roeien om aanwijzigingen vanaf de kant te geven.
Flyer gifts
Megafoon koper
€69,95
Zwemvest Pro Racer zij-rits rood
Artikelcode 4916-RED14-L
€79,95
Pro Racer zwemvest is lichtgewicht met een minimale omvang voor een zo groot mogelijk comfort. Ontworpen om volledige bewegingsvrijheid mogelijk te maken en volledig instelbaar voor een ​​goede pasvorm.